Tule Sponsoriksi

Arvoisa yrittäjä. Tarvitsemme tukeasi.


Ringette on iloinen ja nuorekas naisten oma jäällä pelattava taitolaji, jossa voima korvataan taidolla ja vauhdilla. Ringeten säännöt ovat ainutlaatuiset, sillä niissä korostuu yhteispeli.

Meillä on hieno harrastus ja hieno joukkue, mutta pelaamisemme tarvitsee tukeasi. 

Tikan B-joukkue pelaa valtakunnallista B SM-sarjaa. Suurin osa vastustajistamme on Etelä- ja Länsi-Suomessa, joten matkustuskustannukset ovat suuret.

Lisäksi harjoittelemme kolme kertaa viikossa eri jäähalleissa, ja jääaika on kallista. 

B-joukkueemme pelaajat tulevat laajalta alueelta, Tikkakosken ympäristön lisäksi pelaajia joukkueessa on Suonenjoelta, Rautalammilta, Kivijärveltä ja Kangasniemeltä. Eli meitä voi hyvin sanoa lähes puolen Suomen joukkueeksi!

Mutta nautimme lajista, ja haluamme pelata! Nyt sinulla olisi mahdollisuus tukea meitä. Mukaan pääsee millaisella summalla haluaa.

 

Kuinka ja mitä siitä saat?


Hienoin asia, minkä tukija tästä saa, on hyvä mieli! Tukiessasi mahdollistat monelle nuorelle tytölle upeita hetkiä liikunnan ja joukkueurheilun parissa. Lisäksi annat positiivisen kuvan yrityksestäsi lajin seuraajille. Liikunnan parissa työskentelee usean eri alan ihmisiä, joten myös asiakkaiden löytyminen yrityksellesi on mahdollista! Nettisivuillemme laittamamme logo on myös suora linkki teidän nettisivuillenne.

Kun aloit kiinnostua, voit kysellä tukemismahdollisuuksistasi lisää tommi(a)nettiresta.fi tai täytä alla oleva sponsointisopimus ja ole tekemässä hyvää nuoren liikunnan hyväksi.