Huomionosoitukset

Suomen Ringetteliitto palkitsi Tikkakosken Tikka Ringeten vuoden ringetteseurana 2010

Kriteerit valinnalle olivat mm:

"Seurassa toimii aktiivisesti eri ikäkauden juniorijoukkueet luistelukoulusta B-junioreihin sekä harrastejoukkue ja leidit.

Lajinlevitystä, josta ovat pitkälti vastanneet joukkueen omat nuoret, on tehty ansiokkaasti. Seuran jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti vuosittain Tikkakoskella järjestettäviin eri lajikoulutustilaisuuksiin sekä tuomarikoulutuksiin. Oman seuran kasvatit ovat mukana monessa toiminnassa pelaamisen lisäksi. Tikka on järjestänyt aktiivisesti myös esim. F-juniori sekä leiditurnauksia.

Joukkueet pelaavat pääasiassa Häme-Pohjanmaan sarjassa ja lisäksi oman alueen joukkueiden pienuuden vuoksi on pelattu Itä-Suomen sarjassa laajentuen aina B-junioreiden osalta yli aluesarjaan.

Seura on osallistunut aktiivisesti myös kansainväliseen toimintaan. Joukkueita on pelannut Ruotsissa, Kanadassa ja Prahassa. Vastavuoroisesti Tikkakoskella ovat käyneet vieraana kanadalaisia sekä ruotsalaisia seuroja eri ikäluokista.

Seura on osallistunut aktiivisesti Häme-Pohjanmaan alueen toimintaan: ollut aina hallituksen jäsenenä, useana vuonna toiminut myös aluejoukkueen eri tehtävissä sekä seuran nuoret ovat olleet ohjaajina Ringetteliiton järjestämillä kesäleireillä. Liittohallituksen jäsenenä, alueen valtuuttamana, on myös toiminut seuran oma henkilö usean vuoden ajan."

 

 

Suomen Ringetteliitto myönsi vuonna 2014 Tikkakosken Tikalle vuoden ringettekoulu-palkinnon.

 

 

Suomen Ringetteliitto palkitsi Tikkakosken Tikan Action*Fun*Sport-palkinnolla vuonna 2023:

 

Action*Fun*Sport: Tikkakosken Tikka 
Tikkakosken Tikka on hieno esimerkki seurasta, joka joutuu jatkuvuutensa varmistamiseksi tekemään moninkertaisen työn verrattuna ringeten valtavirta-alueilla toimiviin seuroihin. Tämä työ on mahdollista vain ylläpitämällä seurassa sellaista yhteishenkeä, joka kantaa arjen haasteiden yli. Tikkakosken Tikka on mieluisa turnausvieras ja seuran järjestämät tapahtumat kuuluvat lajin halutuimpiin. Seura on kokoaan vaikuttavampi ja mainio esimerkki siitä, millä ringette aikanaan löi itsensä läpi itsenäisenä liikunta- ja urheilulajina.