Ringettekoulu 2023-2024

Ringettekoulu on tarkoitettu 4-vuotiaille tai vanhemmille lapsille, jotka eivät aikaisemmin ole luistelleet. Ringettekoulussa lapset oppivat luistelutaidot ja ringeten alkeet leikin avulla.

 

Tikkakosken jäähallin ringettekoulu aloittaa jääkauden syyskuussa ja kevätkauden tammikuun alussa. Mukaan voi tulla koska tahansa kauden aikana. Ennakkoilmoittautumista ei tarvitse. Tarkemmat tiedot jääharjoitusten ajankohdista löytyvät Tapahtumat -sivulta. Tulethan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen jäävuoron alkua, jotta ehdit laittaa luistimet jalkaan ja ilmoittautua.

Varusteiksi tarvitset omat luistimet, (ristikollisen) kypärän, jäähalliin soveltuvat ulkoiluvaatteet, korkeakauluksellisen takin tai kaulasuojan sekä paksut toppahanskat.

Ringettekoulun jälkeen harjoitellaan pelaamista lisää Tikan juniorijoukkueissa. Ringettekoulusta voi siirtyä joukkueeseen kauden aikana, jos haluaa pelata ringetteä oikein virallisissa peleissä. Nuoremmat voivat halutessaan jatkaa ringettekoulussa useammankin kauden.


Ringettekoulussa opit luistelemaan - taatusti!

 

 

Tervetuloa ringeten harrastajaksi Tikkakosken Tikkaan 2021-22.pdf 
@tikkaringette
Tikka Ringette -YouTube-kanava
Tikka Ringette -YouTube-kanava
Tikka Ringette FB
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.