Tikka tarjoaa jääjoukkuelajien huumaa kaikenikäisille tytöille ja naisille

3.6.2019

Iloisia osallistujia ringeten ja kelkkajääkiekon yhteisessä SISU-Tikka-tapahtumassa syksylä 2018
Iloisia osallistujia ringeten ja kelkkajääkiekon yhteisessä SISU-Tikka-tapahtumassa syksylä 2018

Tikassa voit harrastaa sekä ringetteä että kelkkajääkiekkoa

Ringette on tyttöjen ja naisten oma jääpeli, jonka harrastamisen voit aloittaa minkä ikäisenä tahansa

Kaudelle 2019–2020 Tikkaan perustetaan juniorijoukkueet F-, E, D- ja C-ikäisille. Näissä pelaavat 6-16-vuotiaat tytöt. Tätä vanhemmilla pelaajilla, joilla on jo vahva pelitausta ringetestä tai muista jääjoukkuelajeista, on mahdollista jatkaa kilpailemista Naisten harrastejoukkueessa. Lady-joukkue puolestaan sopii aikuisille naisille, joilla pääpainona on lajin harrastaminen. Kaikki joukkueet F-junnuista Ladyihin osallistuvat tulevalla kaudella aluesarjaan, joten jännittäviä pelejä on luvassa kaikenikäisille. Joukkueet harjoittelevat jään ulkopuolella kesällä, joten harrastamisen voit aloittaa vaikka heti!

Nuorimmat harrastajat pääsevät lajin pariin helposti ringettekoulun kautta, jossa keskitytään luistelun opetteluun. Ringettekoululaiset eivät vielä osallistu pelitapahtumiin, mutta mailankäytön ja pelin alkeet kuuluvat talven harjoitusohjelmaan. Ringettekoulut toimivat sekä Tikkakoskella että Buugissa (Go On -areena) ja aloittavat toimintansa syyskuun alussa. Seuraa ilmoittelua!

Ringette on iloinen ja nuorekas taitolaji, jossa voima korvataan taidolla ja vauhdilla. Kovat vartalokontaktit ovat kiellettyjä, mikä tekee ringetestä turvallisen jääpelin. Ringeten säännöt korostavat yhteispeliä: siniviivat saa ylittää vain syöttämällä rengas viivan yli toiselle pelaajalle. Tikka Ringetessä on jokaiselle harjoittelu- ja pelipaikka. Ringette sopii kaikenikäisille, kokoisille ja taitoisille. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kelkkajääkiekko sopii kaikille!

Tikassa on mahdollisuus harrastaa myös kelkkajääkiekkoa. Joukkueessa pelaa liikuntavammaisia tai vammautuneita nuoria ja aikuisia, joilla on alaraajavamma tai jokin muu este, miksi eivät pysty luistelemaan pystyssä. Lajia voi harrastaa ilman liikuntavammaakin. Jokaisella pelaajalla on omat tavoitteet harjoittelun suhteen, jonka vuoksi lajin pariin on helppo tulla! Kelkkajääkiekkoa voi tulla kokeilemaan treeneihin, kelkat ja mailat löytyvät hallilta. Sekä tytöt että pojat ovat lämpimästi tervetulleita!

Kelkkajääkiekko on paralympialaji. Kelkkajääkiekkoa pelataan istumalla alumiinirunkoisessa kelkassa, jonka alla on luistinten terät. Käytössä on normaalit jääkiekkosuojukset. Säännöt ovat samat kuin pystyjääkiekossa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Lisätietoa kaikista joukkeista löydät Tikkakosken Tikan kotisivuilta:

Joukkueiden yhteystiedot:

 

 

Ringettekoulu

Tikkakoski: Harri Pohjalainen 050 3130834

Buugi: Anette Mehtälä 050 5445774

F

Maija Kankainen 044 553 4889

E

Pekka Mölsä 040 1510415

D

Tommi Nyman 0500 200665

C

Jaakko Kontoniemi 044 5372055

Naiset

Marika Vanhala 040 5957383

Ladyt

Anneli Muuronen 050 5912055

SISU

Marika Kurki 0500 898980