Tikkakosken Tikka yhteistyöhön XXL:n kanssa ensimmäisenä seurana Keski-Suomessa

26.5.2019


Tikka on laatinut nelivuotisen yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman urheilukaupan, XXL:n kanssa. Sopimus on voimassa vuoden 2022 loppuun saakka. Sopimuksen tavoitteena on saada Tikan jäsenistölle hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia ja helposti saatavia tuotteita kaikki Tikan lajit, jalkapallo, ringette, kelkkakiekko ja kaukalopallo, huomioiden.

Seura ja seuran jäsenet saavat sopimuksen mukaisesti ostohyvityksiä XXL:n kivijalkaliikkeissä ja nettikaupassa. Jäsenet saavat myös ainutlaatuisia tarjouksia XXL:n koko valikoimasta. Sopimuksen myötä seura-asut yhtenäistyvät ja niiden hankkiminen yksinkertaistuu. Tarkemmat toimintaohjeet kukin jäsen saa oman joukkueensa joukkueenjohtajalta.

Sopimuksen myötä seura sitoutuu ostamaan urheilutarvikkeensa XXL:n valikoimasta. Ringettemailat ja -housut eivät tässä vaiheessa kuulu XXL:n valikoimaan, joten ne hankitaan jatkossakin yhteistilauksina kauden alussa muualta. Tikka on omalta osaltaan sitoutunut lisäämään XXL:n näkyvyyttä toiminnassaan. Kumppanuussuhde tuodaan näkyviin seuran edustus- ja harjoitteluasuissa, joihin painatetaan tilauksen yhteydessä XXL:n logo. XXL-kumppanuus tuodaan esiin myös seuran nettisivuilla, some-kanavissa ja ottelutapahtumissa. XXL voi puolestaan käyttää Tikan logoa tai Tikan sähköisissä kanavissa julkaistua materiaalia mainonnassaan.

Lisätiedot

Mikko Venemies
seuran puheenjohtaja
tikkakoskentikka [at] gmail.com