Ringettekoulu 2019-2020

Ringettekoulu on tarkoitettu 4-vuotiaille tai vanhemmille tytöille, jotka eivät aikaisemmin ole luistelleet. Ringettekoulussa lapset oppivat luistelutaidot ja ringeten alkeet leikin avulla.

 

Ringettekouluja on kaksi. Toinen ryhmä harjoittelee kerran viikossa sunnuntaisin Killerin Go On Areena Buugissa ja toinen ryhmä lauantaisin Tikkakosken jäähallilla. Aloitamme kevätkauden tammikuun alussa. Mukaan voi tulla koska tahansa kauden aikana.Tarkemmat tiedot jääharjoitusten ajankohdista löytyvät Tapahtumat -sivulta. Tulethan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen jäävuoron alkua, jotta ehdit laittaa luistimet jalkaan ja ilmoittautua.

Varusteiksi tarvitset omat luistimet, (ristikollisen) kypärän, jäähalliin soveltuvat ulkoiluvaatteet, korkeakauluksellisen takin tai kaulasuojan sekä paksut toppahanskat.

Ringettekoulun jälkeen harjoitellaan pelaamista lisää Tikan F-juniorijoukkueissa. Ringettekoulutusta voi siirtyä joukkueeseen kauden aikana, jos haluaa pelata ringetteä oikein virallisissa peleissä. Nuoremmat voivat halutessaan jatkaa ringettekoulussa useammankin kauden.


Ringettekoulussa opit luistelemaan - taatusti!

 

Tervetuloa ringeten harrastajaksi Tikkakosken Tikkaan 2019-20.pdf (256 kB)